Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Кулинарни рецепти за всеки вкус.
Автор: kulinaria Категория: Рецепти
Прочетен: 3253916 Постинги: 1648 Коментари: 431
Постинги в блога от 19.11.2011 г.
Продукти: 3 кг. нетлъсто свинско месо 3 кг. прошарено до 50% с тлъстина свинско месо 1 кг. сланина от гърдите и врата 3 кг. праз 250 г. сол 10 г. селитра 40 г. смлян черен пипер Начин на приготвяне: Нетлъстото и прошареното мeco се накъл...
Категория: Рецепти
Прочетен: 848 Коментари: 0 Гласове: 0
За приготвяне на словенско роле се използва вратът на млади добре охранени животни, от които се отделят костите, без да се прорязват дълбоко мускулите. Мускулатурата се оформя, като се нарязва на правилни правоъгълни парчета до 35 см, пр...
Категория: Рецепти
Прочетен: 758 Коментари: 0 Гласове: 0
За приготвяне на пушени свински котлети се използват добре охранени млади животни с тегло до 120 кг. Котлетите се оформят заедно с костите, като на парчетата се придава правоъгълна форма с ширина на ребрената част до 15 см и дължина до 5...
Категория: Рецепти
Прочетен: 2774 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: kulinaria
Категория: Рецепти
Прочетен: 3253916
Постинги: 1648
Коментари: 431
Гласове: 109
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Ноември, 2011  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930