Постинг
19.11.2011 14:49 -
Свински суджуци с праз
Продукти: 3 кг. нетлъсто свинско месо 3 кг. прошарено до 50% с тлъстина свинско месо 1 кг. сланина от гърдите и врата 3 кг. праз 250 г. сол 10 г. селитра 40 г. смлян черен пипер Начин на приготвяне: Нетлъстото и прошареното мeco се накълцват поотделно на ситно със сатър, а сланината се нарязва с [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/11/18/%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%81%d1%83%d0%b4%d0%b6%d1%83%d1%86%d0%b8-%d1%81-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b7.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/11/18/%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%81%d1%83%d0%b4%d0%b6%d1%83%d1%86%d0%b8-%d1%81-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b7.html
Няма коментари
Търсене