Постинг
19.11.2011 14:49 -
Словенско роле
За приготвяне на словенско роле се използва вратът на млади добре охранени животни, от които се отделят костите, без да се прорязват дълбоко мускулите. Мускулатурата се оформя, като се нарязва на правилни правоъгълни парчета до 35 см, при което се изрязват кървавите части и висящите парченца месо. Осоляването на месото става в саламура (180 г [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/11/18/%d1%81%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%be-%d1%80%d0%be%d0%bb%d0%b5.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/11/18/%d1%81%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%be-%d1%80%d0%be%d0%bb%d0%b5.html
Няма коментари
Търсене