Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2011 14:49 - Словенско роле
Автор: kulinaria Категория: Рецепти   
Прочетен: 757 Коментари: 0 Гласове:
0



За приготвяне на словенско роле се използва вратът на млади добре охранени животни, от които се отделят костите, без да се прорязват дълбоко мускулите. Мускулатурата се оформя, като се нарязва на правилни правоъгълни парчета до 35 см, при което се изрязват кървавите части и висящите парченца месо. Осоляването на месото става в саламура (180 г [...]r
r


Източник: http://gotvarstvo.net/2011/11/18/%d1%81%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%be-%d1%80%d0%be%d0%bb%d0%b5.html


Тагове:   роле,   Словенско,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kulinaria
Категория: Рецепти
Прочетен: 3252918
Постинги: 1648
Коментари: 431
Гласове: 109
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930