Постинг
24.12.2011 17:13 -
Сушен шаран
За приготвяне на сушен шаран (шаран баток) се използват риби с тегло над 5 кг. След измиването от слузта и изваждането на вътрешностите и хрилете рибата се разсича на две равни половини през гърба и челото, като главата и опашката се отстраняват. Гръбначният стълб и по-големите кости се изваждат, след което рибата се обезкървява в [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/12/24/%d1%81%d1%83%d1%88%d0%b5%d0%bd-%d1%88%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%bd.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/12/24/%d1%81%d1%83%d1%88%d0%b5%d0%bd-%d1%88%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%bd.html
Няма коментари
Търсене