Постинг
24.12.2011 17:13 -
Македонска кървавица
Продукти: 2 кг. свински бял дроб 1 кг. свинска кожа 3 кг. субпродукти, отделящи клей (уши, крака) 1 кг. свински дебели черва с тлъстина 1 л. дефибрирана кръв 1 кг. картофи 250 г. сол 3 г. селитра 30 г. чубрица 30 г. люти пиперки З00 г. лук Начин на приготвяне: Белият дроб, почистен от трахеята, [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/12/24/%d0%bc%d0%b0%d0%ba%d0%b5%d0%b4%d0%be%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%ba%d1%8a%d1%80%d0%b2%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d1%86%d0%b0.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/12/24/%d0%bc%d0%b0%d0%ba%d0%b5%d0%b4%d0%be%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%ba%d1%8a%d1%80%d0%b2%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d1%86%d0%b0.html
Няма коментари
Търсене