Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2011 17:13 - Сушен шаран
Автор: kulinaria Категория: Рецепти   
Прочетен: 1393 Коментари: 0 Гласове:
0



За приготвяне на сушен шаран (шаран баток) се използват риби с тегло над 5 кг. След измиването от слузта и изваждането на вътрешностите и хрилете рибата се разсича на две равни половини през гърба и челото, като главата и опашката се отстраняват. Гръбначният стълб и по-големите кости се изваждат, след което рибата се обезкървява в [...]r
r


Източник: http://gotvarstvo.net/2011/12/24/%d1%81%d1%83%d1%88%d0%b5%d0%bd-%d1%88%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%bd.html


Тагове:   шаран,   Сушен,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kulinaria
Категория: Рецепти
Прочетен: 3232202
Постинги: 1648
Коментари: 431
Гласове: 109
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031