Постинг
18.07.2011 01:44 -
Свински пушени ребра с фасул
Продукти: 1 кг. пушени ребра 1/2 кг. фасул 1 глава лук червен пипер сол Начин на приготвяне: 1. Ребрата се измиват, нарязват се и се посоляват с малко сол и повече червен пипер. 2. Заливат се с гореща вода (почти да се покрият) и се слагат да се варят. 3. В отделна тенджера се вари [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/07/17/%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%bf%d1%83%d1%88%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d1%80%d0%b5%d0%b1%d1%80%d0%b0-%d1%81-%d1%84%d0%b0%d1%81%d1%83%d0%bb.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/07/17/%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%bf%d1%83%d1%88%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d1%80%d0%b5%d0%b1%d1%80%d0%b0-%d1%81-%d1%84%d0%b0%d1%81%d1%83%d0%bb.html
Няма коментари
Търсене