Постинг
18.07.2011 14:43 -
Каварма по странджански
Продукти: 1,3 кг. свински черен дроб 150 мл. олио 600 г. кромид червен пипер черен пипер сол Начин на приготвяне: Свинският дроб се нарязва на малки парценца с големина 2-3 см., задушава се в мазнина, към която се прибавя ситно нарязаният кромид лук. Ястието се поднася с червен пипер и черен пипер и сол. Сервира [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/07/18/%d0%ba%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%bc%d0%b0-%d0%bf%d0%be-%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b6%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/07/18/%d0%ba%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%bc%d0%b0-%d0%bf%d0%be-%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b6%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8.html
Проекти по Програма за развитие на селск...
Финансиране по европейската схема „Учили...
Консултативният съвет по национална сигу...
Финансиране по европейската схема „Учили...
Консултативният съвет по национална сигу...
Няма коментари
Търсене