Постинг
18.07.2011 17:19 -
Фин сладкиш с орехова глазура
Продукти: 400 г. пудра захар 4 бр. яйца 3 с.л. кисело мляко 360 г. брашно 1 ч.л. бакпулвер 1/2 ч.л. сода бикарбонат мармалад 2 праха ванилия 1 с.л. ром (или коняк) 200 г. смлени орехи масло Начин на приготвяне: 1. Половината пудра захар (200 г.) се разбива с жълтъците от яйцата, киселото мляко и брашното, [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/07/18/%d1%84%d0%b8%d0%bd-%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d0%ba%d0%b8%d1%88-%d1%81-%d0%be%d1%80%d0%b5%d1%85%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b7%d1%83%d1%80%d0%b0.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/07/18/%d1%84%d0%b8%d0%bd-%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d0%ba%d0%b8%d1%88-%d1%81-%d0%be%d1%80%d0%b5%d1%85%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b7%d1%83%d1%80%d0%b0.html
Няма коментари
Търсене