Постинг
24.10.2011 22:01 -
Панагюрска кървавица (бахур)
Продукти: 2,5 кг. свински бял дроб, сърце, и далак 2,5 кг. свински кървави обрезки 120 г. сол 5 г. смлян черен пипер 3 г. смлян бахар 3 г. чубрица 150 г. лук Начин на приготвяне: Белият дроб се почиства от трахеята и се измива. Сърцето се разрязва по дължината, почиства се от съсирената кръв и [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/22/%d0%bf%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d0%b3%d1%8e%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%ba%d1%8a%d1%80%d0%b2%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d1%86%d0%b0-%d0%b1%d0%b0%d1%85%d1%83%d1%80.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/22/%d0%bf%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d0%b3%d1%8e%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%ba%d1%8a%d1%80%d0%b2%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d1%86%d0%b0-%d0%b1%d0%b0%d1%85%d1%83%d1%80.html
Няма коментари
Търсене