Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2011 22:01 - Панагюрска кървавица (бахур)
Автор: kulinaria Категория: Рецепти   
Прочетен: 1593 Коментари: 0 Гласове:
0



Продукти: 2,5 кг. свински бял дроб, сърце, и далак 2,5 кг. свински кървави обрезки 120 г. сол 5 г. смлян черен пипер 3 г. смлян бахар 3 г. чубрица 150 г. лук Начин на приготвяне: Белият дроб се почиства от трахеята и се измива. Сърцето се разрязва по дължината, почиства се от съсирената кръв и [...]r
r


Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/22/%d0%bf%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d0%b3%d1%8e%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%ba%d1%8a%d1%80%d0%b2%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d1%86%d0%b0-%d0%b1%d0%b0%d1%85%d1%83%d1%80.html



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kulinaria
Категория: Рецепти
Прочетен: 3255742
Постинги: 1648
Коментари: 431
Гласове: 109
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930