Постинг
20.10.2011 16:07 -
Телешки джолан в гърне
Продукти: 2 кг. телешки джолан 4-5 бр. домати 3-4 глави лук 3-4 бр. моркови 50 г. краве масло 3/4 чаена чаша вино 2-3 бр. дафинови листа 10-15 зърна черен пипер сол Начин на приготвяне: 1. Джоланът се измива, насича се на парчета и се слага в глинено гърне или гювеч. 2. Доматите, лукът и морковите [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/20/%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d0%b4%d0%b6%d0%be%d0%bb%d0%b0%d0%bd-%d0%b2-%d0%b3%d1%8a%d1%80%d0%bd%d0%b5.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/20/%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d0%b4%d0%b6%d0%be%d0%bb%d0%b0%d0%bd-%d0%b2-%d0%b3%d1%8a%d1%80%d0%bd%d0%b5.html
Няма коментари
Търсене