Постинг
12.02.2011 18:32 -
Телешки тас-кебап
Продукти: 800 гр. телешко месо (шол) 5 с.л. растително масло 1 с.л. брашно 30 гр. доматено пюре 30 мл. бяло вино 200 гр. макарони 150 гр. лук 1 ч.л. червен пипер 1 гр. черен пипер I бр. дафинов лист 8 гр. сол Начин на приготвяне: 1. Месото се нарязва на малки парчета и се задушава [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/02/12/%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d1%82%d0%b0%d1%81-%d0%ba%d0%b5%d0%b1%d0%b0%d0%bf.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/02/12/%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d1%82%d0%b0%d1%81-%d0%ba%d0%b5%d0%b1%d0%b0%d0%bf.html
Няма коментари
Търсене