Постинг
02.02.2011 20:14 -
Пилешки дробчета по алжирски
Продукти: 500 гр. пилешки дробчета 3 к.ч. зехтин 2-3 с.л. коняк 1 щипка канела смлян кардамон индийско орехче черен пипер сол Начин на приготвяне: Загряваме зехтина и пържим 2 мин с бъркане нарязаните на парченца дробчета. Наливаме коняка и задушаваме под капак 5-6 мин. Посоляваме и наръсваме с останалите подправки. Наливаме 1 к.ч. топла вода, [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/01/30/%d0%bf%d0%b8%d0%bb%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d0%b4%d1%80%d0%be%d0%b1%d1%87%d0%b5%d1%82%d0%b0-%d0%bf%d0%be-%d0%b0%d0%bb%d0%b6%d0%b8%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%b8.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/01/30/%d0%bf%d0%b8%d0%bb%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d0%b4%d1%80%d0%be%d0%b1%d1%87%d0%b5%d1%82%d0%b0-%d0%bf%d0%be-%d0%b0%d0%bb%d0%b6%d0%b8%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%b8.html
Няма коментари
Търсене