Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2011 20:14 - Телешки дроб по виенски
Автор: kulinaria Категория: Рецепти   
Прочетен: 1009 Коментари: 0 Гласове:
0



Продукти: 500 гр. черен дроб (телешки или друг) 1 голяма глава лук 250 гр. гъби, 150 гр. бекон 200 мл. бульон 20 мл. оцет 30 гр. масло 1 ч.л. червен пипер брашно, растителна мазнина сол, магданоз, майоран. Начин на приготвяне: Нарязваме гъбите и лука на едро. Сотираме в сгорещена мазнина. Добавяме бекона нарязан на ленти [...]r
r


Източник: http://gotvarstvo.net/2011/01/30/%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d0%b4%d1%80%d0%be%d0%b1-%d0%bf%d0%be-%d0%b2%d0%b8%d0%b5%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8.html


Тагове:   дроб,   По,   Телешки,   виенски,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kulinaria
Категория: Рецепти
Прочетен: 3252631
Постинги: 1648
Коментари: 431
Гласове: 109
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930