Постинг
02.02.2011 20:14 -
Телешки дроб по виенски
Продукти: 500 гр. черен дроб (телешки или друг) 1 голяма глава лук 250 гр. гъби, 150 гр. бекон 200 мл. бульон 20 мл. оцет 30 гр. масло 1 ч.л. червен пипер брашно, растителна мазнина сол, магданоз, майоран. Начин на приготвяне: Нарязваме гъбите и лука на едро. Сотираме в сгорещена мазнина. Добавяме бекона нарязан на ленти [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/01/30/%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d0%b4%d1%80%d0%be%d0%b1-%d0%bf%d0%be-%d0%b2%d0%b8%d0%b5%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/01/30/%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d0%b4%d1%80%d0%be%d0%b1-%d0%bf%d0%be-%d0%b2%d0%b8%d0%b5%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8.html
Задушен телешки черен дроб
Съгласуването на ОУП на Варна върви по п...
Полицията не може да установи самоличнос...
Съгласуването на ОУП на Варна върви по п...
Полицията не може да установи самоличнос...
Няма коментари
Търсене