Постинг
13.03.2011 01:01 -
Свински ребра с прясно зеле
Продукти: 1 кг. свински ребра 1 малка прясна зелка 2-3 моркова 1 домат 2-3 зърна бахар 1 ч.л. сол 1 ч.л. червен пипер 1-2 с.л. олио Начин на приготвяне: Свинските ребра се измиват и слагат в тенджера. Налива се 500 мл вода и съдът се поставя на включен котлон. Когато заври водата, се обира с [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/03/13/%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%80%d0%b5%d0%b1%d1%80%d0%b0-%d1%81-%d0%bf%d1%80%d1%8f%d1%81%d0%bd%d0%be-%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%b5-2.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/03/13/%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%80%d0%b5%d0%b1%d1%80%d0%b0-%d1%81-%d0%bf%d1%80%d1%8f%d1%81%d0%bd%d0%be-%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%b5-2.html
Няма коментари
Търсене