Постинг
22.05.2011 15:13 -
Печени свински ребра
Продукти: 2 кг. свински ребра 3 глави лук 1 кафена чашка олио 1 и 1/2 чаени чаши доматен сок 2 супени лъжици соев сос 1 супена лъжица горчица черен пипер Начин на приготвяне: Измиваме и нарязваме ребрата и ги слагаме в тава. Нарязваме лука и го смесваме с всички останали продукти. Изсипваме сместа върху ребрата. [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/05/21/%d0%bf%d0%b5%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%80%d0%b5%d0%b1%d1%80%d0%b0.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/05/21/%d0%bf%d0%b5%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%80%d0%b5%d0%b1%d1%80%d0%b0.html
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Търсене