Постинг
26.03.2012 11:09 -
Дроб пане
Продукти: 800 г. телешки или свински черен дроб галета (брашно) 3-4 бр. яйца сол, черен пипер малко чубрица мазнина за пържене Начин на приготвяне: 1. Почистеният черен дроб се нарязва на филии, които се овалват в разбитите яйца, после в смес от галета и подправките, и пак в яйце. 2. Изпържват се от двете страни [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/03/07/%d0%b4%d1%80%d0%be%d0%b1-%d0%bf%d0%b0%d0%bd%d0%b5.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/03/07/%d0%b4%d1%80%d0%be%d0%b1-%d0%bf%d0%b0%d0%bd%d0%b5.html
Няма коментари
Търсене