Постинг
18.02.2012 12:31 -
Кисело зеле с ребра и ориз
Продукти: (за 4 порции) 8 бр. свински ребра с месо 1 бр. кисела зелка 1 ч.ч. ориз 2-3 зърна бахар 1 ч.л. червен пипер 1 к.ч. бренди 2 с.л. зехтин 1/2 ч.л. сол Начин на приготвяне: 1. Оризът се накисва предварително във вода. От зелката се отделят 8 листа. Сърцевината се почиства и реже много [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/02/18/%d0%ba%d0%b8%d1%81%d0%b5%d0%bb%d0%be-%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%b5-%d1%81-%d1%80%d0%b5%d0%b1%d1%80%d0%b0-%d0%b8-%d0%be%d1%80%d0%b8%d0%b7.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/02/18/%d0%ba%d0%b8%d1%81%d0%b5%d0%bb%d0%be-%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%b5-%d1%81-%d1%80%d0%b5%d0%b1%d1%80%d0%b0-%d0%b8-%d0%be%d1%80%d0%b8%d0%b7.html
Няма коментари
Търсене