Постинг
15.02.2012 15:43 -
Чомлек по овчарски
Продукти: 1 кг. свинско месо 3 глави лук 1 глава чесън 2 бр. моркови 500 г. гъби 300 г. пресен колбас 500 г. картофи 1 ч.л. чубрица 1 ч.л. червен пипер черен пипер магданоз сол на вкус 1 ч.ч. бяло вино 100 мл. олио Начин на приготвяне: 1. Месото се реже на хапки и се [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/02/12/%d1%87%d0%be%d0%bc%d0%bb%d0%b5%d0%ba-%d0%bf%d0%be-%d0%be%d0%b2%d1%87%d0%b0%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%b8.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/02/12/%d1%87%d0%be%d0%bc%d0%bb%d0%b5%d0%ba-%d0%bf%d0%be-%d0%be%d0%b2%d1%87%d0%b0%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%b8.html
Няма коментари
Търсене