Постинг
15.02.2012 15:43 -
Агнешка яхния по селски с чесън
Продукти: 600 г. агнешко месо 500 г. зелена бакла 80 г. мазнина 80 г. лук 200 г. кисело мляко 20 г. брашно чесън магданоз копър червен пипер черен пипер сол Начин на приготвяне: 1. Месото се нарязва на порции и се запържва в мазнината. 2. Прибавят се нарязаният лук и червеният пипер, посолява се на [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/02/09/%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b0-%d1%8f%d1%85%d0%bd%d0%b8%d1%8f-%d0%bf%d0%be-%d1%81%d0%b5%d0%bb%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%81-%d1%87%d0%b5%d1%81%d1%8a%d0%bd.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/02/09/%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b0-%d1%8f%d1%85%d0%bd%d0%b8%d1%8f-%d0%bf%d0%be-%d1%81%d0%b5%d0%bb%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%81-%d1%87%d0%b5%d1%81%d1%8a%d0%bd.html
Няма коментари
Търсене