Постинг
02.02.2012 01:37 -
Чесново пиле с вино
Продукти: (за 4 порции) филето от 4 пилешки фенера, без кожата 1 скилидка чесън, фино нарязана 30 мл. /2 с.л./ зехтин 300 мл. сухо или полусухо бяло вино 1/2 ч.л. сол 75 г. гъби, нарязани на филийки 25 г. ситно царевично брашно 45 мл. /3 с.л./ вода Начин на приготвяне: С остър нож направете малки [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/01/31/%d1%87%d0%b5%d1%81%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%be-%d0%bf%d0%b8%d0%bb%d0%b5-%d1%81-%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%be.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/01/31/%d1%87%d0%b5%d1%81%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%be-%d0%bf%d0%b8%d0%bb%d0%b5-%d1%81-%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%be.html
Днес на чаша вино
600 литра безплатно вино разливат в Брес...
На Архангелова задушница почитаме мъртви...
600 литра безплатно вино разливат в Брес...
На Архангелова задушница почитаме мъртви...
Няма коментари
Търсене