Постинг
14.01.2012 16:43 -
Домашна тахан-халва
Продукти: 1 ч.ч. суров небелен сусам 1 ч.ч. полутечен 2-3 с.л. сусамово масло Начин на приготвяне: 1. Сусамът се смила на брашно в кафемелачка. 2. Всички съставки се смесват в кухненски робот. 3. Съхранява се в стъклен буркан за няколко седмици в хладилник.r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/01/14/%d0%b4%d0%be%d0%bc%d0%b0%d1%88%d0%bd%d0%b0-%d1%82%d0%b0%d1%85%d0%b0%d0%bd-%d1%85%d0%b0%d0%bb%d0%b2%d0%b0.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/01/14/%d0%b4%d0%be%d0%bc%d0%b0%d1%88%d0%bd%d0%b0-%d1%82%d0%b0%d1%85%d0%b0%d0%bd-%d1%85%d0%b0%d0%bb%d0%b2%d0%b0.html
Няма коментари
Търсене