Постинг
01.01.2012 16:07 -
Свински пържоли с гъби и моркови на фурна
Продукти: 1 кг. свинско месо (бут, врат или плешка) 5-6 бр. гъби печурки 1-2 бр. моркови 100 г. червено вино черен пипер чубрица кимион олио сол Начин на приготвяне: 1. Месото се нарязва на пържоли с големина по желание. Всяко едно парче се начуква леко с дървен чук, за да се намалят тлъстините по месото [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/12/31/%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%bf%d1%8a%d1%80%d0%b6%d0%be%d0%bb%d0%b8-%d1%81-%d0%b3%d1%8a%d0%b1%d0%b8-%d0%b8-%d0%bc%d0%be%d1%80%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d1%84%d1%83%d1%80.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/12/31/%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%bf%d1%8a%d1%80%d0%b6%d0%be%d0%bb%d0%b8-%d1%81-%d0%b3%d1%8a%d0%b1%d0%b8-%d0%b8-%d0%bc%d0%be%d1%80%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d1%84%d1%83%d1%80.html
Няма коментари
Търсене