Постинг
26.12.2011 17:49 -
Баница с кайма и кисело зеле
Продукти: 300 г. кисело зеле 200 г. праз лук 300 г. кайма 400 г. кори за баница 2 г. черен пипер млян 1 ч.л.червен пипер Начин на приготвяне: 1. Зелето се нарязва наситно и се задушава, докато омекне. 2. Празът се нарязва и се запържва, след което се добавя към задушеното зеле. 3. Каймата се [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/12/26/%d0%b1%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b0-%d1%81-%d0%ba%d0%b0%d0%b9%d0%bc%d0%b0-%d0%b8-%d0%ba%d0%b8%d1%81%d0%b5%d0%bb%d0%be-%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%b5.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/12/26/%d0%b1%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b0-%d1%81-%d0%ba%d0%b0%d0%b9%d0%bc%d0%b0-%d0%b8-%d0%ba%d0%b8%d1%81%d0%b5%d0%bb%d0%be-%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%b5.html
Няма коментари
Търсене