Постинг
31.10.2011 16:07 -
Свински гулаш
Продукти: 500 г. свинско месо 125 г. бекон 2 големи глави лук 2-3 скилидки чесън 5-6 големи картофа 1/2 л. бяло вино 1/2 л. горещ телешки бульон 2 ч.л. лют червен пипер 1 с.л. обикновен червен пипер 1 ч.л. куркума магданоз сол млян черен пипер малко мазнина Начин на приготвяне: 1. В загрятата мазнина запържваме [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/31/%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b3%d1%83%d0%bb%d0%b0%d1%88.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/31/%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b3%d1%83%d0%bb%d0%b0%d1%88.html
Антония Първанова иска разследване на фа...
Свински ребра с чесново-меден сос
Свински ребра с прясно зеле
Свински ребра с чесново-меден сос
Свински ребра с прясно зеле
Няма коментари
Търсене