Постинг
29.10.2011 13:25 -
Дроб във винен сос
Продукти: 400 г. телешки или свински дроб мазнина за пържене 100 г. ситно нарязан на кубчета лук 100 г. ситно нарязана на кубчета пиперка 80 мл. сухо бяло вино или пилешки бульон сол и черен пипер на вкус Начин на приготвяне: 1. Измийте и подсушете дроба. Загрейте мазнината в тиган малко над средната температура. 2. [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/28/%d0%b4%d1%80%d0%be%d0%b1-%d0%b2%d1%8a%d0%b2-%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%b5%d0%bd-%d1%81%d0%be%d1%81.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/28/%d0%b4%d1%80%d0%be%d0%b1-%d0%b2%d1%8a%d0%b2-%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%b5%d0%bd-%d1%81%d0%be%d1%81.html
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Търсене