Постинг
24.10.2011 22:01 -
Свинска пача
Приготвя се от главата, краката, ушите и части от кожата на свинята. Може да се прибави и говежди глава. Главата се разсича и заедно с другите части се вари във вода до пътно и свободно отделяне на месото от костите. При паренето се поставят 3—4 глави лук, нарязани на четири, 5-6 дафинови листа, 20 зърна [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/22/%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%bf%d0%b0%d1%87%d0%b0.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/22/%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%bf%d0%b0%d1%87%d0%b0.html
Няма коментари
Търсене