Постинг
20.10.2011 16:07 -
Брестовишко пълнено агне
Продукти: 1 бр. агне агнешки дреболии 1 кг. ориз 1/2 л. олио 3 връзки пресен лук около 15 г. сол 1 връзка джоджен 1 пак. черен пипер 3 кг. кисело зеле 200 г. свинска мас Начин на приготвяне: На кавармата: 300 мл олио се затопля и към него се прибавя неколкократно измития със студена вода [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/20/%d0%b1%d1%80%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%88%d0%ba%d0%be-%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%b5%d0%bd%d0%be-%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%b5.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/20/%d0%b1%d1%80%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%88%d0%ba%d0%be-%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%b5%d0%bd%d0%be-%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%b5.html
Търсене