Постинг
17.10.2011 14:01 -
Шаран на фурна, пълнен с орехи
Продукти: 1,5 кг. риба 150 г. лук 150 г. масло 100 г. доматено пюре 150 г. орехови ядки 100 г. гъби 1 връзка магданоз 100 мл. бяло вино 300 г. кисело мляко черен пипер 3 бр. яйца Начин на приготвяне: 1. Шаранът се почиства, измива, като се отстраняват главата и опашката. Посолява се със сол [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/15/%d1%88%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%bd-%d0%bd%d0%b0-%d1%84%d1%83%d1%80%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%b5%d0%bd-%d1%81-%d0%be%d1%80%d0%b5%d1%85%d0%b8.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/15/%d1%88%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%bd-%d0%bd%d0%b0-%d1%84%d1%83%d1%80%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%b5%d0%bd-%d1%81-%d0%be%d1%80%d0%b5%d1%85%d0%b8.html
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Търсене