Постинг
17.10.2011 14:01 -
Печена тиква с орехи и мед
Продукти: 800 г. тиква 6 с.л. мед 50 г. орехи (бадеми, лешници или други сурови ядки по желание) 1 с.л. канела Начин на приготвяне: 1. Тиквата се почиства от семките и кората и се нарязва на едри парчета. 2. Поставя се в тавичка и се залива с вода, така че течността да покрие 1 пръст [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/15/%d0%bf%d0%b5%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d1%82%d0%b8%d0%ba%d0%b2%d0%b0-%d1%81-%d0%be%d1%80%d0%b5%d1%85%d0%b8-%d0%b8-%d0%bc%d0%b5%d0%b4.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/15/%d0%bf%d0%b5%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d1%82%d0%b8%d0%ba%d0%b2%d0%b0-%d1%81-%d0%be%d1%80%d0%b5%d1%85%d0%b8-%d0%b8-%d0%bc%d0%b5%d0%b4.html
Няма коментари
Търсене