Постинг
17.10.2011 14:01 -
Катък по златоградски
Продукти: 2 кг. кисело мляко 200 г. овче сирене 80 г. краве масло счукан чесън сол на вкус Начин на приготвяне: 1. Киселото мляко се слага в тензух и се изцежда за поне 12 часа. 2. Ако сиренето е много солено, се накисва предварително в студена вода. 3. Настъргва се на ситно ренде и се [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/16/%d0%ba%d0%b0%d1%82%d1%8a%d0%ba-%d0%bf%d0%be-%d0%b7%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%b4%d1%81%d0%ba%d0%b8.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/16/%d0%ba%d0%b0%d1%82%d1%8a%d0%ba-%d0%bf%d0%be-%d0%b7%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%b4%d1%81%d0%ba%d0%b8.html
Няма коментари
Търсене