Постинг
12.10.2011 11:01 -
Телешко с вино в тенджера под налягане
Продукти: 700 г. телешко месо от плешка или друга част ( друго месо) 500 мл. червено сухо вино 100 г. бекон 200 г. гъби 4 глави лук 5 скилидки чесън 2 бр. домати 50 г. масло 1 с.л. зехтин 1 с.л. кафява захар 1 бр. дафинов лист черен пипер сол на вкус Начин на приготвяне: [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/11/%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%be-%d1%81-%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%be-%d0%b2-%d1%82%d0%b5%d0%bd%d0%b4%d0%b6%d0%b5%d1%80%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%b4-%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d1%8f%d0%b3%d0%b0%d0%bd%d0%b5.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/10/11/%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%be-%d1%81-%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%be-%d0%b2-%d1%82%d0%b5%d0%bd%d0%b4%d0%b6%d0%b5%d1%80%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%b4-%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d1%8f%d0%b3%d0%b0%d0%bd%d0%b5.html
Няма коментари
Търсене