Постинг
15.09.2011 00:13 -
Задушен шпикован свински бут
Продукти: 1,5 кг. свински бут 1 гл. кромид лук 2-3 бр. моркови 10-тина скилидки чесън 1 ч.ч. бяло вино 7-8 зърна бахар 10-тина зърна черен пипер 2 с.л. доматено пюре (салца) 1 бр. дафинов лист пушена сланина сол на вкус мазнина Начин на приготвяне: 1. Бута се шпикова с половината от скилидките чесън, единия морков, [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/09/13/%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d1%83%d1%88%d0%b5%d0%bd-%d1%88%d0%bf%d0%b8%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b0%d0%bd-%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b1%d1%83%d1%82.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/09/13/%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d1%83%d1%88%d0%b5%d0%bd-%d1%88%d0%bf%d0%b8%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b0%d0%bd-%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b1%d1%83%d1%82.html
Няма коментари
Търсене