Постинг
03.08.2011 16:20 -
Крем-парфе с малини
Продукти: 400 г. бишкоти 125 г. краве масло 120 г. пудра захар 4 бр. яйца 400 г. сметана 300 г. малини 1 с.л. желатин 1 ч.л. кристална захар Начин на приготвяне: 1. Тортената форма се намазва обилно по стените с краве масло. 2. Поръсва се с кристалната захар. 3. Нареждат се бишкотите вертикално по стените [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/08/03/%d0%ba%d1%80%d0%b5%d0%bc-%d0%bf%d0%b0%d1%80%d1%84%d0%b5-%d1%81-%d0%bc%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%b8.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/08/03/%d0%ba%d1%80%d0%b5%d0%bc-%d0%bf%d0%b0%d1%80%d1%84%d0%b5-%d1%81-%d0%bc%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%b8.html
Няма коментари
Търсене