Постинг
28.07.2011 23:43 -
Печена риба с бяло вино, домати и босилек
Продукти: 2-3 бр. риба (по избор) 4 бр. средни домати 1 глава луk 5-6 бр. скилидки чесън 150 мл. бяло вино босилек зехтин черен пипер сол Начин на приготвяне: 1. Рибата се почиства. Посолява се и се подправя със смлян черен пипер. 2. Поставя се в намаслена тава и се налива малко вода. 3. Доматите [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/07/28/%d0%bf%d0%b5%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d0%b8%d0%b1%d0%b0-%d1%81-%d0%b1%d1%8f%d0%bb%d0%be-%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%be-%d0%b4%d0%be%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b8-%d0%b8-%d0%b1%d0%be%d1%81%d0%b8%d0%bb%d0%b5.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/07/28/%d0%bf%d0%b5%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d0%b8%d0%b1%d0%b0-%d1%81-%d0%b1%d1%8f%d0%bb%d0%be-%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%be-%d0%b4%d0%be%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b8-%d0%b8-%d0%b1%d0%be%d1%81%d0%b8%d0%bb%d0%b5.html
Няма коментари
Търсене