Постинг
27.07.2011 11:31 -
Заек попска яхния
Продукти: 1 бр. заек 5-6 глави лук 5-6 глави чесън 20-25 бр. малки лукчета 1 с.л. брашно 1 ч.ч. бяло вино 1 ч.л. захар 2 бр. дафинов лист канела сол Начин на приготвяне: 1. Заекът се изчиства и измива добре и се слага да се кисне 1-2 дни в оцет и вода. Когато оцетът е [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/07/27/%d0%b7%d0%b0%d0%b5%d0%ba-%d0%bf%d0%be%d0%bf%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d1%8f%d1%85%d0%bd%d0%b8%d1%8f.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/07/27/%d0%b7%d0%b0%d0%b5%d0%ba-%d0%bf%d0%be%d0%bf%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d1%8f%d1%85%d0%bd%d0%b8%d1%8f.html
Няма коментари
Търсене