Постинг
05.07.2011 09:21 -
Салата „Цезар“ с риба тон
Продукти: 2 бр. яйца 4 филийки хляб 1 бр. голяма маруля 4 стръка зелен лук 425 г. риба тон консерва За дресинга: 1 ч.ч. майонеза 1 с.л. лимонов сок 1 ч.л. соев сос 1 скилидка чесън пресован чесън 1/4 ч.л. сол 1/8 ч.л. черен пипер 100 г. пармезан 1 с.л. прясно мляко Начин на приготвяне: [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/07/02/%d1%81%d0%b0%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%86%d0%b5%d0%b7%d0%b0%d1%80-%d1%81-%d1%80%d0%b8%d0%b1%d0%b0-%d1%82%d0%be%d0%bd.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/07/02/%d1%81%d0%b0%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%86%d0%b5%d0%b7%d0%b0%d1%80-%d1%81-%d1%80%d0%b8%d0%b1%d0%b0-%d1%82%d0%be%d0%bd.html
Няма коментари
Търсене