Постинг
28.03.2011 16:20 -
Свинско с гъби в гювечета
Продукти: 400-500 гр. свинско месо без кости 350 гр. гъби 2 глави стар кромид лук 70 гр. масло 150 гр. настърган кашкавал подправки по избор сол на вкус Начин на приготвяне: Гъбите се измиват и се нарязват, след което се задушават в маслото. Към тях се прибавят ситно нарязаният лук и месото, нарязано на хапки. [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/03/28/%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%be-%d1%81-%d0%b3%d1%8a%d0%b1%d0%b8-%d0%b2-%d0%b3%d1%8e%d0%b2%d0%b5%d1%87%d0%b5%d1%82%d0%b0.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/03/28/%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%be-%d1%81-%d0%b3%d1%8a%d0%b1%d0%b8-%d0%b2-%d0%b3%d1%8e%d0%b2%d0%b5%d1%87%d0%b5%d1%82%d0%b0.html
Няма коментари
Търсене