Постинг
10.02.2011 17:49 -
Задушени сърца с гъби и вино
Продукти: 400 гр. пилешки сърца 300 гр. печурки 4 глави лук 3 скилидки чесън 1 с.л. брашно 2 с.л. олио 1 ч.ч. червено вино черен пипер кимион сол Начин на приготвяне: Сърцата, гъбите, нарязани на полумесеци, и лукът, нарязан на ситно, се задушават в сгорещеното олио под капак, докато омекнат напълно. Посоляват се, подправят се [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/02/10/%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d1%83%d1%88%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d1%81%d1%8a%d1%80%d1%86%d0%b0-%d1%81-%d0%b3%d1%8a%d0%b1%d0%b8-%d0%b8-%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%be.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/02/10/%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d1%83%d1%88%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d1%81%d1%8a%d1%80%d1%86%d0%b0-%d1%81-%d0%b3%d1%8a%d0%b1%d0%b8-%d0%b8-%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%be.html
Пилешки сърца с гъби, лук и печена чушка
За наздравицата по празника
Свинско месо с гъби, вино и топено сирен...
За наздравицата по празника
Свинско месо с гъби, вино и топено сирен...
Няма коментари
Търсене