Постинг
04.02.2011 16:31 -
Фокача с домати, маслини и зелен лук
Продукти: 250 гр. брашно 10 гр. прясна мая 1 яйце 1 с.л. сол 180 м.л. хладка вода зехтин домати маслини без костилка няколко стръка зелен лук зелени подправки (риган, мащерка и т.н.) Начин на приготвяне: Маята се размива в хладка вода. Брашноте се пресява със солта и в него се прави кладенче. Яйцето леко се [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/02/04/%d1%84%d0%be%d0%ba%d0%b0%d1%87%d0%b0-%d1%81-%d0%b4%d0%be%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b8-%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%b8-%d0%b8-%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d0%bb%d1%83%d0%ba.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/02/04/%d1%84%d0%be%d0%ba%d0%b0%d1%87%d0%b0-%d1%81-%d0%b4%d0%be%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b8-%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%b8-%d0%b8-%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d0%bb%d1%83%d0%ba.html
Задушена пъстърва с лук и зелени маслини
САЛАТА С ДОМАТИ И ПАТЛАДЖАН
НЕЛЕЧИМИЯТ РАК И ЕДИН ДОКТОР, КОЙТО ЗНАЕ...
САЛАТА С ДОМАТИ И ПАТЛАДЖАН
НЕЛЕЧИМИЯТ РАК И ЕДИН ДОКТОР, КОЙТО ЗНАЕ...
Няма коментари
Търсене