Постинг
13.01.2011 03:49 -
Лучена яхния
Продукти: 750 гр. телешко месо 500 гр. арпаджик лук 2 с.л. оцет 2 скилидки чесън 1 ч.л. бахар 2 с.л. доматена салца 2 с.л. зехтин черен пипер сол Начин на приготвяне: 1. Нарязаното на хапки месо се задушава в зехтина. 2. След като водата, която пусне месото се изпари, допълнително се долива топла вода и [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/01/12/%d0%bb%d1%83%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d1%8f%d1%85%d0%bd%d0%b8%d1%8f.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/01/12/%d0%bb%d1%83%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d1%8f%d1%85%d0%bd%d0%b8%d1%8f.html
Няма коментари
Търсене