Кулинарни рецепти за всеки вкус.
Постинги в блога
16.01.2019 19:29 -
Свинска пача
Дойде и този момент, когато да сготвя първата си "свинска пача". Приготвих я от свински джолан и се получи наистина сполучлива като за първи път. Знам по принцип, че се приготвя от свински крачета, но може би месцето от джоланът я направ...
04.03.2017 20:06 -
Шкембе чорба
Чудили сте се как се приготвя шкембе чорба? А вскусвали ли сте я някога? Някои не могат да я хапват, поради специфичния вкус на шкембето или заради неговата миризма. Доста сме тези обаче, които с удоволствие бихме с хапнали по една шкемб...
04.02.2016 23:01 -
Задушено пиле с броколи
Как да сготвим пиле с броколи? Лесна рецепта как да приготвим пилешко месо с броколи от Gotvarstvo.Net
Необходимо ни е средно голямо прясно охладено пиле, броколи, няколко моркова и около четвърт килограм моркови. С тези продукти ще успее...
Необходимо ни е средно голямо прясно охладено пиле, броколи, няколко моркова и около четвърт килограм моркови. С тези продукти ще успее...
22.10.2015 21:07 -
Задушени пилешки бутчета
Ако не може да изберете с какво ястие да зарадвате своите сътрапезници, то няма да сгрешите ако им приготвите вкусна гозба от задушени пилешки бутчета в йенски съд. Ястието е достатъчно апетитно, за да се хареса на всички не толкова прет...
22.09.2015 00:10 -
Как се прави домашна ракия
За да приготвим хубава домашна ракия са ни необходими не само умения, но и голяма всеотдайност и упоритост. Но най-напред е добре да се сдобием с качествено грозде от добър сорт и с висок процент на захарност в плода. Всяка плодова ракия...
11.07.2015 19:50 -
Рецепта за пудинг с ориз
Искате ли да десерт, който да ви насити със своята сладост. Бързо и лесно може да приготвите вкусен пудинг с ориз и плодове, за да зарадвате вашето дете или вие самите да му се насладите и споделите с приятели. Пудингът с ориз, които ви ...
08.06.2015 08:21 -
Как се прави свинска супа
Супата от свинско месо е любимо ястие, поради задоволителното количество хранителни вещества, които ни предлага, както и диуретични ефект, от който имаме нужда. Месото като източник на протеини и мазнини, в комбинация със свежите зеленчу...
26.05.2015 20:56 -
Как да сготвим свинско с прясно зеле
Комбинацията на свинско месо със зеле, било то кисело или прясно, винаги е актуална. Това е едно от традицинните български ястия с месо, което според сезона зиме или лете се прави с прясно или кисело зеле. Особено приготвено в гювеч заду...
08.03.2015 12:56 -
Ребра със зеле
Свинските ребра са предпочитано ястие през зимния период от време, когато са пресни и се предлагат на относително добри цени. Киселото зеле също е готово и затова лесно може да се приготвим с основните необходими продукти за топлото ясти...
18.02.2015 21:11 -
Руло Стефани
Руло Стефани е празнично руло от кайма с плънка, запечено на фурна. Плънката може да бъде различна, но традиционно в нея участват варени яйца, моркови и кисели краставички. Ето една рецепта за руло Стефани
25.01.2015 12:02 -
Здравословно хранене
Как да се храним здравословно при различни болестни състояния на организма? Всеки организъм има нужда да набави необходимите хранителни съставки, за да функционира правилно. Но за да се случи това, ние трябва да обърнем голямо внимание н...
18.01.2015 11:28 -
Тиквен сладкиш
Тиквата е не само актуален плод за десерти през зимата, но и ценен източник на витамини и полезни вещества. За да се уверите и в превъзходните й вкусови качества, може да приготвите нашето предложение за уникално вкусен сладкиш от тиква ...
12.01.2015 17:27 -
Кебап върху ориз
За да направим апетитен кебап ни е необходио добре подбрано свинско или телешко месце, което да нарежем на подходящи хапки по избор. Следва да го сварим и запържим в мазнина с определено количество доматен сос. Важният момент обаче е ори...
25.12.2014 19:53 -
Коледен пън
Коледното пънче е сладкиш с форма на дърво, символизиращ семейния уют по време на Новогодишните празници. Той е красив и апетитен, със сигурност ще ви хареса. Как да си направите вкусен празничен десерт, научете тук: Рецепта за "Новогоди...
19.12.2014 18:59 -
Гювеч със свинско месо и зеленчуци
Гювечът е традиционно българско ястие със зеленчуци, което може да бъде сготвено и с месо. Приготвено без месо, яхнията се нарича "Славянски гювеч". А приготвена със свинско, е една от най-предпочитаните апетитни гозби. Ето една страхотн...
Търсене