Постинг
19.04.2011 02:38 -
Задушено агнешко бутче със зелен лук
Продукти: 1 агнешко бутче 3/4 ч.ч. мазнина 15-20 стръка зелен лук 1 връзка магзаноз няколко стръкчета джоджен 1/2 ч.л. черен пипер на зърна сол Начин на приготвяне: Измийте и посолете агнешкото бутче. Изчистете, измийте и нарежете на едро пресния лук. Сложете лука в широк съд. Прибавете мазнината, едро нарязаните магданоз и джоджен, черния пипер, сол [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/04/18/%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d1%83%d1%88%d0%b5%d0%bd%d0%be-%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%be-%d0%b1%d1%83%d1%82%d1%87%d0%b5-%d1%81%d1%8a%d1%81-%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d0%bb%d1%83%d0%ba.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/04/18/%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d1%83%d1%88%d0%b5%d0%bd%d0%be-%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%be-%d0%b1%d1%83%d1%82%d1%87%d0%b5-%d1%81%d1%8a%d1%81-%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d0%bb%d1%83%d0%ba.html
Фокача с домати, маслини и зелен лук
Агнешко с ориз и зелен лук за Гергьовден
Агнешко с ориз и зелен лук за Гергьовден
Агнешко с ориз и зелен лук за Гергьовден
Агнешко с ориз и зелен лук за Гергьовден
Няма коментари
Търсене