Постинг
07.04.2014 19:02 -
Как се прави миш маш..
Автор: kulinaria
Категория: Рецепти
Прочетен: 4421 Коментари: 2 Гласове:
Последна промяна: 11.04.2014 15:13
Прочетен: 4421 Коментари: 2 Гласове:
4
Последна промяна: 11.04.2014 15:13
Да направим вкусен миш-маш е лесно. Достатъчно е да се сдобием с правилните продукти и точната рецепта. Става бързо и е любим за малки и големи. Интересно е, че всеки обича миш-маш, но всъщност рядко се сещаме да го сготвим. Дали заради липса на време или продукти, или друга е причината, не зная. Продуктите не са скъпи, но разбира се всеки разполага с различен и ограничен бюджет. За направата на хубав миш-маш са необходими печени червени чушки, сирене, пресен лук и... Вижте цялата рецепта за МИШ-МАШ тук
Лежерна разходка над НДК
РАЗГОВОР НА НЕБЕТО С МОРЕТО - ...
С какво ще трябва да се разделите през т...
РАЗГОВОР НА НЕБЕТО С МОРЕТО - ...
С какво ще трябва да се разделите през т...
Не ми харесва вида на вашия миш маш . Защо трябва да се бъркат толкова много яйцата . Аз например поставям сиренето и после яйцата . Така се запазва вида . Не знам за босилек , най много харесвам миш маша с маггданоз , дори ако нямам не започвам да готвя . Вярно че може и с доматен сок , но пробвайте с обелени домати . Вида ще е съвсем друг или може би снимката е излязла такава ?
цитирайЗдравейте! Така сме решили, така сме го сготвили нашият миш маш. Ние не готвим за красота, нито правим изложба на ястията ни. Снимката е направена навън, сред природата на слънце и е сервирано в дуралексова чиния. Може би комбинацията с тъмна прозрачна чиния и ястие с подобен кафеникаво-червен оттенък не е най-добарата комбинация. За съжаление нямахме под ръка светла порцеланова чиния. Може би трябваше да подредим по-едро нарязаните парченца чушки и сирене отгоре, и да прибавим стръкче магданоз. Но уви, имаме пропуск :)
Рецепти за миш-маш има много и със сигурност вашият вариант също ще стане, не се съмняваме в това. Може да ни изпратите чрез формата за изпращане на рецепти вашият вариант, както и други рецепти, ако прецените и искате да ги добавим в нашият сайт. Оставете си имената като автор и изпратете снимка на посоченият емейл (не задължително). Gotvarstvo.Net e Вашият МАЛЪК помощник в кухнята! За всичко останало се иска опит :)
цитирайРецепти за миш-маш има много и със сигурност вашият вариант също ще стане, не се съмняваме в това. Може да ни изпратите чрез формата за изпращане на рецепти вашият вариант, както и други рецепти, ако прецените и искате да ги добавим в нашият сайт. Оставете си имената като автор и изпратете снимка на посоченият емейл (не задължително). Gotvarstvo.Net e Вашият МАЛЪК помощник в кухнята! За всичко останало се иска опит :)
Търсене