Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2013 10:58 - Любопитно за хляба и зърнените храни
Автор: kulinaria Категория: Рецепти   
Прочетен: 2591 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 06.07.2013 11:01


Усвоимостта на различните видове хляб е различна.
Хлябът, приготвен от фино бяло брашно,
се усвоява почти напълно и не оставя твърди или други остатъци.
Хлябът, приготвен от брашно с трици,
оставя много твърди частици, които дразнят червата...
Прочетете цялата статия



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kulinaria
Категория: Рецепти
Прочетен: 3247012
Постинги: 1648
Коментари: 431
Гласове: 109
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930