Постинг
06.04.2012 09:19 -
Задушен телешки джолан
Продукти: (за 4 порции) 1 кг. телешки джолан 400 г. картофи 200 г. гъби 300 г. доматен сос 40 г. грах 40 г. зелен фасул 1 глава кромид лук 80 г. орехови ядки 40 г. краве масло сол Начин на приготвяне: Джоланът се сварява в подсолена вода. Изважда се от бульона, обезкостява се и се [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/03/14/%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d1%83%d1%88%d0%b5%d0%bd-%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d0%b4%d0%b6%d0%be%d0%bb%d0%b0%d0%bd.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/03/14/%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d1%83%d1%88%d0%b5%d0%bd-%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d0%b4%d0%b6%d0%be%d0%bb%d0%b0%d0%bd.html
Няма коментари
Търсене