Постинг
06.04.2012 09:19 -
Великденска шоколадова торта
Продукти: 2 блата 1 пак. нишесте шоколад 4 с.л. захар 500 мл. прясно мляко 100 г. готварски шоколад 4 с.л. конфитюр За украса: захарни бонбони яйца настърган шоколад счукани бадеми Начин на приготвяне: 1. Разрежете блатовете с остър нож хоризонтално, за да получите четири форми. 2. Разбийте нишестето с 4 супени лъжици мляко, прибавете захарта [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/04/03/%d0%b2%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d0%ba%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d1%88%d0%be%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d1%82%d0%be%d1%80%d1%82%d0%b0.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/04/03/%d0%b2%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d0%ba%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d1%88%d0%be%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d1%82%d0%be%d1%80%d1%82%d0%b0.html
Търсене