Постинг
21.02.2012 11:55 -
Сарми по станимашки
Продукти: 1 бр. кисела зелка 1 кг. обезкостено свинско месо 5-6 глави лук 1/2 ч.ч. мас 1 ч.л. черен пипер на зърна зелев сок Начин на приготвяне: 1. Нарязания на колелца лук се задушава в мазнината, след което се посолява и се добавя черния пипер. 2. Отстранява се кочана на зелката и се отделят листата, [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/02/21/%d1%81%d0%b0%d1%80%d0%bc%d0%b8-%d0%bf%d0%be-%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%bc%d0%b0%d1%88%d0%ba%d0%b8.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/02/21/%d1%81%d0%b0%d1%80%d0%bc%d0%b8-%d0%bf%d0%be-%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%bc%d0%b0%d1%88%d0%ba%d0%b8.html
Няма коментари
Търсене