Постинг
15.02.2012 15:43 -
Петел във вино (Кок о вен)
Продукти: (за 4 порции) 30 мл. /2 с.л./ слънчогледово олио 4 пилешки бутчета, без кожата 4 много малки главички лук 1 скилидка чесън, фино накълцана или счукана 30 мл. /1 с.л./ брашно 450 мл. пилешки бульон на кубчета 225 мл. червено вино 225 г. гъби, нарязани на филийки, а по-дребните – цели 1 ч.л. захар [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/02/11/%d0%bf%d0%b5%d1%82%d0%b5%d0%bb-%d0%b2%d1%8a%d0%b2-%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%be-%d0%ba%d0%be%d0%ba-%d0%be-%d0%b2%d0%b5%d0%bd.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/02/11/%d0%bf%d0%b5%d1%82%d0%b5%d0%bb-%d0%b2%d1%8a%d0%b2-%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%be-%d0%ba%d0%be%d0%ba-%d0%be-%d0%b2%d0%b5%d0%bd.html
Няма коментари
Търсене