Постинг
17.01.2012 23:13 -
Каварма от свински черен дроб
Продукти: 500-600 г. свински черен дроб 2 големи глави лук 3 бр. кисели краставички 10-15 бр. маслини без костилки 1 малък буркан марининовани гъби 200 г. доматен сос (или 3 с.л. доматено пюре) 100 мл. вино 1 с.л. горчица скилидки чесън 1 бр. дафинов лист чубрица брашно 1 ч.л. сода бикарбонат оцет Начин на приготвяне: [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/01/17/%d0%ba%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%bc%d0%b0-%d0%be%d1%82-%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%87%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%bd-%d0%b4%d1%80%d0%be%d0%b1.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2012/01/17/%d0%ba%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%bc%d0%b0-%d0%be%d1%82-%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%87%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%bd-%d0%b4%d1%80%d0%be%d0%b1.html
Учени изобретиха жив лазер от клетки на ...
Яхния от черен дроб с гъби и вино
Домашен пастет от агнешки черен дроб
Яхния от черен дроб с гъби и вино
Домашен пастет от агнешки черен дроб
Няма коментари
Търсене